Λίγα λόγια για μένα

Γεννήθηκα στο Αγρίνιο τον Οκτώβριο του 1999 και είμαι αθλητής της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Tae Kwon Do.Ανήκω στην οικογένεια του Αθλητικού Συλλόγου «ΘΗΣΕΑΣ» Αιτωλοακαρνανίας, ένα από τα καλύτερα σωματεία Tae Kwon Do της Ελλάδας, με πολύ υψηλό επίπεδο αθλητών. Χρόνια τώρα βρίσκεται ανάμεσα στους τρεις καλύτερους αθλητικούς συλλόγους της χώρας μας, με σημαντικές Ευρωπαϊκές διακρίσεις, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αναδειχθεί το καλύτερο σωματείο πανελλαδικά.

Στην ηλικία των τεσσάρων ετών, με παρότρυνση των γονιών μου, αρχίζω την ενασχόλησή μου με τον αθλητισμό. Έρχομαι σε επαφή με το ποδόσφαιρο, καθώς επίσης και με το άθλημα του Tae Kwon Do. Με την πάροδο του χρόνου, συνειδητοποιώ ότι το Tae Kwon Do είναι κάτι παραπάνω από μια αθλητική δραστηριότητα. Είναι το άθλημα που έψαχνα κι έτσι αφιερώνομαι εξ ολοκλήρου σε αυτό. Στην ηλικία των εννέα ετών περίπου, ξεκινά η πορεία μου προς τον πρωταθλητισμό.

 

Στόχοι:

  • Άμεσος Στόχος

Διαγράφοντας μέχρι σήμερα μια δωδεκαετή πορεία στο χώρο του συγκεκριμένου αθλήματος, έχοντας στο ενεργητικό μου πολλές διακρίσεις και με την ένταξή μου στην Εθνική Ομάδα Tae Kwon Do, έχω επικεντρωθεί στο επερχόμενο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Ρίγα της Λετονίας τον Οκτώβριο του 2015. Θα αγωνιστώ με την Ελληνική Εθνική Ομάδα Tae Kwon Do. Με εντατικές προπονήσεις, καταβάλλοντας τα μέγιστα , ευελπιστώ να φέρω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να διακριθώ.

  • Μακροπρόθεσμος Στόχος

Επόμενος μεγάλος στόχος, είναι η συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το 2020. Οι δυσκολίες είναι πολλές, τόσο από οικονομικής άποψης, όσο και από πλευράς ανταγωνισμού, ο οποίος είναι τρομερά υψηλός. Με σκληρή προσπάθεια, ατσάλινη θέληση και ευλαβική προσήλωση στο στόχο δηλώνω έτοιμος να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα.